Jelmer den Adel

Studio Hands

Een campagne ontwikkeld vanuit een drieluik

Campaign,Film,

Voor Infocaster ontwikkelden  we een drieluik die staat voor de drie hoofd pijlers van Infocaster. Elke hoofdpijler is op een simplistische en abstracte manier vertaald. De films worden ingezet als losstaande commercials die onderdeel zijn van een drieluik.

 

Agency

Studio Hands

Opdrachtgever

Infocaster

Mijn rol

Concept, Edit

Verbinden en in beweging zetten

Online gaat over mensen en communicatie: verbinden en je doelgroep in beweging zetten zijn essentieel. Domino voelde voor ons als een simpele, positieve en kleurrijke visuele metafoor voor dit verhaal.

Uit niets iets maken

Infocaster is creatief, ze ontwikkelen websites en online uitingen van zero tot eindproduct. Daarom wilden we voor de derde set creativiteit centraal stellen. Eén van de sterkste metaforen voor creatie en expressie vonden we in verf, op een wit canvas.

Laser-achtige precisie

Enorme precisie is nodig als je goede software ontwikkelt. Daarom hebben we licht in de sterkste vorm (een semi-legale rode laser) gebruikt, in combinatie met slim geplaatste spiegels om het logo in laser op te bouwen voor een foto- en videoshoot.

Audio Drieluik

In de muzieklagen van de films is ook de driedeling doorgevoerd.  Elke film heeft een eigen audio laag, die in combinatie met de drie films samen een eenheid in klank vormen. Zoals drie losse noten een akkoord vormen.

Other Work

All work